Ziva

Deze knappe dame is Ziva. Ziva is een tijger kattin, geboren op 01/01/2015 (schatting). Ze werd in beslag genomen samen met haar soortgenootje Leila wegens verwaarlozing.

Ondanks haar leeftijd speelt deze meid nog als een echt kitten. Achter een hengel aanzitten vindt deze meid fantastisch ! Naast spelen maakt Ziva graag tijd om te knuffelen. Kopjes geven, streeltjes krijgen… ze doet niets liever ! Ziva moet wat afvallen, maar af en toe een snoepje krijgen vindt ze heel leuk ! Ook vocaal laat deze meid weten dat het knuffeltijd is !

Met andere huisdieren komt Ziva niet altijd goed overeen. Bijgevolg zoekt ze een thuis waar zij alle liefde voor haar alleen zal hebben. Ziva heeft altijd binnen geleefd, maar zit in het dierenasiel zeer graag buiten in het zonnetje. Bijgevolg zoekt Ziva een thuis waar ze vrij naar buiten zal kunnen. Dit onder de vorm van een katvriendelijke koer of tuin. Het is niet geweten of Ziva geplaatst kan worden in een thuis waar er kinderen aanwezig zijn. Dit wordt getest door een bezoekje te brengen aan ons dierenasiel.

Opmerking: Ziva werd volledig klinisch onderzocht door onze dierenarts. Omwille van haar iets wat oudere leeftijd werd er een bloed- & urineonderzoek gedaan, wat volledig in orde was naar hun leeftijdsnormen toe. Ze dient op dit moment geen aangepaste voeding, noch medicatie te krijgen. Echter wordt er wel aangeraden om jaarlijks een bloed- & urineonderzoek te doen bij de dierenarts. Er werd bij Ziva ook tandverzorging uitgevoerd door de dierenarts.