Richa intussen 14,5 jaar
Na mijn eerste levensjaren in een broodfokkerij in Ruddervoorde, kwam er een zonnetje in mijn toen eentonig en lusteloos leventje in 2010. Door een faillissement kwamen mijn huidige baasjes op bezoek om een hond te adopteren. En het was liefde op ‘t eerste zicht met mijn baasje en bazinnetje.
Per abuis was ik eerst nog op weg naar een asiel in Duitsland die alle Bernard Senners had geadopteerd. Door toedoen van jullie kon ik terug naar mijn nieuwe baasjes in Sint-Michiels. Ik heb gelukkig een kort verblijf gehad bij jullie maar heb er wel een warm onthaal en lieve verzorging aan overgehouden!
Ik ben intussen al eens op bezoek geweest bij jullie.
Nu zend ik jullie nog even een update: ik ben intussen al 14,5 jaar oud maar doe nog dagelijks mijn wandeling in Tilleghembos en ik geniet er van met volle teugen?!!
Warme lieve hondengroetjes,
Richa