Iets meer dan een maand geleden adopteerden wij Oscar (voorheen Tosca) bij jullie. We wilden graag even laten weten hoe het nu met hem gaat. Oscar is een hele vrolijke, sociale hond. Hij geniet van flinke wandelingen, buiten spelen en knuffelen. Hij is graag onder de mensen en heeft geen schrik van nieuwe mensen. Integendeel, hij gaat mooi voor ze zitten (in de hoop een aaitje te krijgen).

De eerste dagen dat hij bij ons was, was Oscar nogal opdringerig. Hij vroeg veel aandacht. Als wij in de zetel gingen zitten kwam hij letterlijk op ons zitten en greep hij voortdurend naar onze handen omdat we hem zouden (blijven) strelen.  Als we dit gedrag negeerden ging hij uit de zetel weg en ging hij op de grond liggen. Intussen is dit flink verbeterd.

Op wandelingen gaat het goed. Als er andere honden passeren, of we zien in de verte een kat of konijn, dan staat hij wel eventjes te kijken en wil hij in hun richting lopen, maar hij is makkelijk te overtuigen om verder te wandelen en hij blaft zeer zelden. We nemen hem elke dag twee keer voor minstens een halfuur mee. We hebben hem ook al meegenomen naar het centrum (van Brugge) op dagen dat het niet te druk is. Ook daar wandelt hij mooi aan de lijn en is hij niet afgeschrikt door de mensen die we passeren.

Wij zijn heel blij dat we Oscar bij jullie geadopteerd hebben. Hij heeft natuurlijk zijn werkpuntjes, maar het is en blijft een heel aangename hond om in huis te hebben. Echt het zonnetje in huis!

Met vriendelijke groeten,

Leonie, Kevin en Oscar