Bagheera

Bagheera

Bagheera is een zwarte kater, geboren op 01/05/2017 (schatting). Hij werd bij ons dierenasiel binnengebracht na een inbeslagname.

Bagheera is zeer sociaal en aanhankelijk naar mensen. Waar jij bent, zal hij ook zijn. Deze knuffelbeer laat ook vocaal weten wanneer hij zin heeft in streeltjes en knuffels. Maar wees gerust, voor speelmomentjes zal hij ook tijd vrijmaken. Drukte is echter niet aan hem besteed. Gewoon gezellig knuffelen in de zetel, buiten de beentjes strekken of een hengel achterna zitten… is al wat deze jonge kerel zoekt.

Bagheera is op zoek naar een warme thuis zonder de aanwezigheid van kinderen (personen onder 18 jaar) en waar geen andere huisdieren (noch hond, noch kat) aanwezig zijn. In zijn nieuwe thuis moet hij ook over de mogelijkheid beschikken om vrij naar buiten te kunnen om een frisse neus te gaan halen. Dit onder de vorm van een tuin. Een terras of koer zal voor deze actieve kerel niet voldoende zijn.

Belangrijk! Bagheera krijgt aangepaste voeding voor de preventie van blaasgruis (calciumoxalaat). Deze voeding dient strikt gegeven te worden. Na 3 maand moet hij op bezoek bij de dierenarts voor een hercontrole om te zien of er nog stenen aanwezig zijn.

Bij interesse gelieve het aanvraagformulier adoptie in te vullen en te versturen.