Sabrina

Sabrina

Sabrina is een jonge, zwarte kattin geboren op 23/03/2022 (schatting). Ze werd samen met hun nestgenootjes bij ons dierenasiel binnengebracht nadat zein het wild werden geboren. 

Sabrina is in het begin zeer terughoudend ten opzichte van mensen. Ze vermeed contact, aangezien ze dit niet kende, en hield ons op afstand met behulp van geblaas en gespuug. Door ze voldoende tijd en ruimte te bieden, is ze beetje bij beetje open gebloeid. Sabrina kan al enorm genieten van wat streeltjes over haar bolle hoofdje, maar enkel wanneer ze daar zelf zin in heeft. Zoals een echte kattin. Ze heeft nog problemen met spontaan contact zoeken en raakt snel in paniek bij nieuwe/onbekende zaken. Spelen kan ze wel als de beste! Alleen en/of samen met een kameraadje. Rennen, springen, klimmen, jagen,… noem maar op. Niets is veilig voor deze zwarte panter!

Deze kleine meid is op zoek naar een nieuwe, warme thuis waar ze kan genieten van veel liefde en speelplezier. Ze wordt geplaatst in een thuis waar reeds een jong, sociaal soortgenootje aanwezig is of waar ze samen met haar twee broers, Loki & Wally, welkom is. Er is dus ook een mogelijkheid om ze alle drie samen te adopteren, maar dit is geen vereiste. Sabrina kan als binnenhuiskat worden geplaatst indien ze over voldoende verrijking en plaats bezit. Omwille van hun schuchter karakter en verwilderde afkomst, worden ze niet ideaal gezien om bij kinderen en honden te plaatsen.