Esmee

Deze grote meid is Esmee. Ze is geboren op 15/04/2013.

Esmee is een rustig van aard, maar een echte knuffelbeer ! Ze was in het begin wat onzeker en had wat tijd nodig om open te bloeien tot de fantastische huiskat die ze nu is. Kopjes geven kan ze dus ook als de beste ! Esmee is de moeder van Kira & net zoals haar dochter, heeft ze soms nood aan momentjes alleen waar ze gewoon haar ding kan doen. Ze zoekt een rustige thuis waar ze het koninkrijk voor haar alleen heeft en waar ze alle liefde en aandacht krijgt die ze verdient !

Esmee en Kira leefden (figuurlijk dan) als kat en hond. Bijgevolg zoekt ook Esmee een thuis zonder de aanwezigheid van andere huisdieren (noch hond, noch kat). Ze is altijd gewoon geweest om volledig binnen te leven en wordt bijgevolg als binnenkat geplaatst. Omwille van haar onzekere aard, wordt Esmee niet ideaal gezien om geplaatst te worden met kinderen (personen onder de 18).

Belangrijk: Omwille van haar leeftijd werd er ook een bloedonderzoek gedaan, wat volledig in orde was naar haar leeftijdsnormen toe. Esmee dient op dit moment geen aangepaste voeding, noch medicatie te krijgen. Echter wordt er wel aangeraden om jaarlijks een bloed- & urineonderzoek te doen bij de dierenarts.

Bij interesse gelieve het aanvraagformulier adoptie in te vullen en te versturen.