Boris

Boris

Deze knappe kerel is Boris. Boris is een jonge, tijger-witte kater, geboren op 20/05/2022 (schatting). Hij werd samen met zijn zus & broer gevangen als kitten van een wilde mama.

Hij heeft weinig vertrouwen in mensen en is op dit moment niet aanraakbaar. Vertrouwde mensen die Boris reeds langere tijd kent & waar hij positieve ervaringen mee heeft, kunnen hem benaderen en durft hij ook zelf uiteindelijk dichter komen met behulp van snoepjes. Het zal dus heel wat tijd, geduld en een goede manier van aanpak vragen om een vertrouwensband op te bouwen met Boris, maar hij vertoont weinig interesse in mensen. Hij is dus op zoek naar eigenaren die beschikken over voldoende ervaring met schuwe katten en geen hoge verwachtingen stellen. Wanneer Boris geforceerd wordt, zal hij negatief reageren (uithalen, grommen).

Boris is op zoek naar een rustige, warme thuis waar geen honden en/of kinderen aanwezig zijn (personen onder 18 jaar). Daarnaast moet hij ook over de mogelijkheid beschikken om uiteindelijk vrij naar buiten te kunnen, dit in de vorm van een tuin. Een koer of terras zal voor deze jongen niet voldoende zijn. Boris is sociaal naar andere katten, maar zoekt zelf geen contact. Om zijn socialisatie op een positieve manier te kunnen bevorderen, is het belangrijk dat er reeds één of meerdere jonge, sociale soortgenoten aanwezig zijn.