Hazel

Deze mooie meid is Hazel. Hazel is een tijger-wit kattinnetje, geboren op 01/03/2020 (schatting).

Hazel werd samen met haar twee oudere kittens , Jamie & Lexi, gevonden op een camping. Hazel leefde al enige tijd op de camping en had al meerdere nestjes gehad. Jammer genoeg werden de ‘schattige’ kleine kittens elke keer meegenomen door toeristen naar huis. Hazel bleef telkens alleen achter tot de dag waarop mensen met een warm hart voor dieren dit niet langer konden aanzien. Zij wouden deze sociale meid ook een kans geven op een warme thuis en besloten om ons te contacteren. Bij aankomst op de camping waren enkel Jamie & Lexi te bespeuren. Uiteindelijk, op dag 3, kwam mama toch piepen en konden we zo mama & haar kittens op hetzelfde moment (met het nodige geduld) vangen. Het werd al snel duidelijk dat ze alle drie mensen gewoon waren en niet langer als zwerfkatten gingen moeten leven.

Kopjes geven, streeltjes en snoepjes krijgen, hengeltjes achterna zitten… Hazel zal hiervoor altijd paraat staan (nadat ze haar middagdutje heeft gehad). Oppakken daarentegen is niet haar ding. Doordat ze enige tijd als zwerfkat heeft geleefd, panikeert ze wanneer dit wordt gedaan. Hazel blijft dus liever met alle vier haar pootjes op de grond staan, tenzij het tijd is om te rollebollen ! Dat kan deze meid als de beste. Om volledig te kunnen openbloeien, zoekt Hazel een rustige thuis waar ze gewoon kat mag zijn bij mensen die haar onvoorwaardelijk graag gaan zien en haar de aandacht en warmte zullen geven die ze verdiend.

Hazel is op zoek naar een thuis zonder de aanwezigheid van honden. Ze kan geplaatst worden in een thuis met andere katten, maar in het asiel speelt ze (nog) niet samen met haar soortgenootjes. Een echt speelkameraadje is Hazel dus niet. Doordat ze snel panikeert en ook negatief kan reageren, wordt Hazel niet ideaal gezien om geplaatst te worden bij jonge kinderen (onder de 16 jaar). Deze meid strekt graag buiten eens de beentjes. In haar nieuwe thuis zou ze dus ook graag naar buiten kunnen gaan. Dit onder de vorm van een tuin.