Lani

Lani

Lani is een jonge, zwarte kater geboren op 20/05/2019 (schatting). Hij zat ondergedoken in een klooster samen met zijn broer en zus.

Lani is schuw en onzeker van karakter, waardoor hij op dit moment enkel benaderbaar is mits een positieve stimulans (voeding) en bij personen die hij reeds langere tijd kent. Lani is op dit moment nog niet aanraakbaar. Het zal ook nog heel wat tijd, geduld en een goede manier van aanpak vragen om Lani te laten open bloeien tot een sociale huiskat. Het is dus als eigenaar een noodzaak om over voldoende tijd, ervaring en geduld te beschikken met schuwe katten.

Lani is op zoek naar een rustige, warme thuis waar reeds een of meerdere jonge en sociale soortgenootjes aanwezig zijn. Dit om zijn socialisatie op een positieve manier te versterken. Daarnaast moet hij ook over de mogelijkheid beschikken om naar buiten te kunnen, dit in de vorm van een tuin. Een koer of terras zal voor deze jongen niet voldoende zijn. Lani wordt niet geplaatst in een thuis waar honden en/of kinderen (personen onder 18 jaar) aanwezig zijn.

Bij interesse gelieve het aanvraagformulier adoptie in te vullen en te versturen.