Tommy

Bij interesse gelieve het aanvraagformulier adoptie in te vullen en te versturen

Tommy is een Stafford reu, hij kwam in het asiel binnen als vondeling maar werd door niemand opgeëist. Deze jongen is wat afwachtend bij vreemde mensen, maar is oké bij vertrouwde personen. Met andere reuen klikt het niet zo goed, het samenleven met een teef zou Tommy wel zien zitten. Dit moet echter altijd op voorhand getest worden!

Tommy staat elke dag te trappelen voor zijn wandeling. In het begin durft hij wat trekken aan zijn lijn, maar eens je goed vertrokken bent, is het een zalige wandelhond.

Tommy kampt met een oogprobleem (Keratonconjunctivitis sicca), dit is een aandoening die ervoor zorgt dat zijn ogen te droog zijn. Hierdoor heeft hij al beschadigde ogen met een licht gezichtsverlies. Dit is echter amper aan hem te merken! Om te voorkomen dat zijn zicht verder achteruitgaat, wordt hij dagelijks behandeld en dit waarschijnlijk voor de rest van zijn leven.

We zoeken voor Tommy mensen met voldoende tijd en ruimte, die bereid zijn om zijn medische kosten en verzorging verder te zetten en hem een gouden mandje bieden.

 

Enige kennis van spanning- en conflictsignalen is vereist.