Indy

Indy

Deze kleine meid is Indy. Indy is een jonge, zwarte kattin, geboren op 08/04/2022 (schatting). Ze werd bij ons binnengebracht als vondeling & bleek drachtig te zijn van twee kittens. Nu haar twee kittens geplaatst zijn, is ook Indy op zoek naar haar forever home !

Indy is een echte knuffelkont. Ze doet niets liever dan kopjes geven, streeltjes krijgen & op je schoot in slaap vallen. Met andere woorden: als je een kat zoekt, die samen met jou in de zetel zal liggen op een koude winteravond met een dekentje erbij, dan is Indy de kat voor jou ! Deze meid speelt ook graag. Voldoende verrijking is belangrijk voor deze jonge dame !

In haar nieuwe thuis zou Indy graag de mogelijkheid hebben om uiteindelijk naar buiten te kunnen. Dit onder de vorm van een katvriendelijke koer of tuin. Indy is niet zo’n fan van andere huisdieren. Een thuisje waar ze de aandacht niet zal moeten delen, dat is hetgeen dat Indy zoekt ! Het is niet geweten of Indy geplaatst kan worden in een thuis waar er kinderen aanwezig zijn. Dit dient getest te worden door een bezoekje te brengen aan ons dierenasiel.

Belangrijk: toen Indy in opvang verbleef, plaste ze in huis. Er werd een volledig bloed- & urineonderzoek uitgevoerd. Dit was volledig in orde. Het in huis plassen heeft geen medische oorzaak.