Lilly

Lilly

Deze lieve meid is Lilly. Lilly is een tricolore kattin, geboren op 01/02/2016 (schatting). Ze werd als vondeling binnengebracht, nadat ze al een hele tijd op straat leefde.

Lilly heeft een hele weg afgelegd. Bij binnenkomst had ze zeer weinig vertrouwen in mensen & reageerde ze negatief wanneer er toenadering gezocht werd (uithalen, grommen). Echter is deze meid volledig opengebloeid tot de sociale, aanhankelijke kattin die ze nu is. Kopjes geven, streeltjes krijgen, snoepjes eten… ze vindt het allemaal fantastisch ! Ook zal je Lilly horen wanneer het tijd is voor wat quality-time. Lilly droomt ervan om in haar nieuwe, rustige thuis ‘s avonds in de zetel te zitten op een dekentje in het gezelschap van haar baasjes !

In het dierenasiel gaat Lilly regelmatig de beentjes buiten eens gaan strekken. Bijgevolg zoekt ze een thuis waar ze de mogelijkheid zal hebben om naar buiten te gaan. Dit onder de vorm van een tuin of ruime, katvriendelijke, goed afgesloten koer. Lilly kan als enige kat geplaatst worden of in een thuis waar er reeds een andere kat van ongeveer dezelfde leeftijd aanwezig is. Het is belangrijk dat deze kat het gewoon is om samen te leven met een andere kat. Let wel op: Lilly is tolerant naar andere katten, maar zal geen speel/knuffelkameraadje zijn voor de andere kat. Vanwege haar historiek & het feit dat ze niet goed om kan met drukke situaties, wordt Lilly niet ideaal gezien om geplaatst te worden in een thuis waar er kinderen aanwezig zijn (-16).

Omwille van haar leeftijd werd er een bloed- & urineonderzoek gedaan, wat volledig in orde was naar haar leeftijdsnormen toe. Ze dient op dit moment geen aangepaste voeding, noch medicatie te krijgen. Echter wordt er wel aangeraden om jaarlijks een bloed- & urineonderzoek te doen bij de dierenarts.