Jake

Jake is een jonge, zwart-witte kater, geboren op 01/01/2021 (schatting). Hij werd door bezorgde mensen gevonden en binnengebracht.

Jake is sociaal naar mensen. Daarnaast is hij ook enorm bezig met zijn omgeving. Je kan Jake het best omschrijven als “een kleine held op sokken”. Deze avonturier kan paniekerig reageren in onbekende situaties. Jake zal dus even de tijd nodig hebben om te ontdooien en zijn omgeving te leren kennen. Eenmaal je het vertrouwen van deze jonge kerel gewonnen hebt, bloeit hij open tot een fantastische speelvogel. Achter een balletje aanzitten, naar de vogeltjes kijken… .

Jake is op zoek naar een thuis zonder de aanwezigheid van honden. Met rustige, jongere kinderen (boven 12 jaar oud) heeft hij reeds contact gehad en dit verliep goed. Om te weten of Jake geplaatst kan worden bij kinderen onder de 12 jaar, moet er een bezoekje gebracht worden aan het dierenasiel om dit te testen. In zijn nieuwe thuis zou Jake graag een jong, sociaal soortgenootje hebben waarmee hij samen kattenkwaad mee kan uithalen. Jake zoekt contact met de andere katten in zijn ren, maar het is duidelijk dat hij niet gewoon is om met andere katten samen te leven. Daarnaast zoekt hij een thuis waar hij vrij naar buiten kan. Dit onder de vorm van een tuin.

Bij interesse gelieve het aanvraagformulier adoptie in te vullen en te versturen.