Nona

Deze knappe dame is Nona. Nona is een zwart-witte kattin, geboren op 01/01/2019 (schatting). Ze werd in beslag genomen nadat zij samen met 18 andere katten gevonden werd in een auto.

Nona heeft wat tijd nodig om open te bloeien, maar eenmaal je het vertrouwen hebt van deze meid, bloeit ze open tot een echte knuffelkont. Ook met snoepjes kan je deze knuffelbeer haar hartje veroveren. Nona heeft momentjes waarop ze graag, voornamelijk met muisjes ! Ook kartonnen dozen vindt deze meid de max ! Nona weet zelf niet altijd goed wat ze wil en durft negatief reageren (uithalen). Het is belangrijk dat haar nieuwe baasje kattengedrag verstaan en haar de ruimte geven wanneer ze dit nodig heeft. Bijgevolg wordt Nona niet als eerste kat geplaatst.

Nona heeft graag alle aandacht voor haarzelf en zoekt dus een thuisje waar zij het enige huisdier is. Een thuis zonder andere katten & honden is ideaal voor Nona. Het is niet geweten of Nona geplaatst kan worden bij oudere kinderen. Dit wordt getest door een bezoekje te brengen aan ons dierenasiel. In haar nieuwe thuis zou Nona graag de mogelijkheid hebben om naar buiten te kunnen. Dit onder de vorm van een katvriendelijke koer of tuin.

Opmerking: wegens tijdlange verwaarlozing van hun gezondheid, hebben deze lieverds wat last van kleine kwaaltjes zoals tandvleesontsteking en scheve tandjes. Dit bezorgt hun geen last, maar wordt wel best opgevolgd na adoptie.