Lexi & Jamie

Broer Jamie (meeste wit) & zus Lexi, zijn twee tijger-witte halfwasjes, geboren op 02/04/2022 (schatting).

Jamie & Lexi werden samen met hun mama Hazel gevonden op een camping toen ze ongeveer 4,5 maand oud waren. Bij aankomst op de camping waren enkel Jamie & Lexi te bespeuren. Uiteindelijk, op dag 3, kwam mama toch piepen en konden we zo mama & haar kittens op hetzelfde moment (met het nodige geduld) vangen. Het werd al snel duidelijk dat ze alle drie mensen gewoon waren en niet langer als zwerfkatten gingen moeten leven.

Jamie is de sociale knuffelbeer van de twee. Kopjes geven, streeltjes krijgen… deze kleine man vindt het allemaal fantastisch. Zus Lexi daarentegen heeft het nog moeilijk met direct contact. Ze kijkt liever de kat uit de boom (totdat ze de snoepjes ziet verschijnen). Ze zijn alle twee enorme speelvogels die niets liever doen dan balletjes achter na zitten, met de hengel spelen… . Net zoals hun mama, blijven deze twee cadetten liever met alle vier de pootjes op de grond. Oppakken zijn ze nooit gewoon geweest.

In hun nieuwe thuis zouden ze graag de mogelijkheid hebben om uiteindelijk naar buiten te kunnen, eenmaal ze in huis volledig op hun plooi zijn. Dit onder de vorm van een tuin. Andere katten vinden Jamie & Lexi wel oké. Het is dus geen probleem indien er reeds een sociaal soortgenootje aanwezig is. Doordat ze snel panikeren en Lexi negatief kan reageren, worden ze niet ideaal gezien om geplaatst te worden bij jonge kinderen (onder de 16 jaar).

Bij interesse gelieve het aanvraagformulier adoptie in te vullen en te versturen.