Ophelia

Ophelia

Deze mooie fluffy meid is Ophelia. Ophelia is een wit-rosse kattin, geboren op 01/10/2016 (schatting). Zij werd samen met 7 andere katten in beslag genomen wegens ernstige verwaarlozing.

Ophelia is een echte knuffelbeer met een peperkoeken hartje. In het begin is ze wat bang en reageert ze paniekerig, maar eenmaal op haar plooi gaat ze graag op verkenning. Echt spelen doet ze momenteel nog niet. Ze kijkt graag wat de kat uit de boom, maar ontdooit uiteindelijk tot een aanhankelijke meid. Ophelia is eerder rustig van karakter en zoekt bijgevolg ook een rustige thuis waar ze gewoon kat mag zijn.

In het dierenasiel vertoont Ophelia geen interesse om naar buiten te gaan. Bijgevolg wordt ze geplaatst als binnenkat waar ze in huis voldoende ruimte en verrijking heeft om haar uit te leven. Ophelia zoekt een rustige thuis waar er geen andere huisdieren aanwezig zijn (noch hond, noch kat). Het is niet geweten of Ophelia geplaatst kan worden in een thuis waar er oudere, rustige kinderen aanwezig zijn. Dit wordt getest met een bezoekje aan ons dierenasiel.

Belangrijk: Ophelia heeft hoogstwaarschijnlijk als kitten niesziekte gehad. Dit is te zien aan haar oogjes, maar ze ondervindt hier zelf geen last van. Het is belangrijk om haar oogjes regelmatig proper te maken, maar medicatie dient ze niet te krijgen.