Rafe

Rafe

Deze mooie kerel is Rafe. Rafe is een volwassen, tijger-witte, langharige kater, geboren op 01/10/2016 (schatting). Hij werd samen met 7 andere katten in beslag genomen wegens ernstige verwaarlozing.

Net zoals zijn soortgenootje Rowan, is Rafe een echte knuffelkont. Vanaf je zijn vertrouwen hebt gewonnen, doet hij niet liever dan tegen je benen wrijven, kopjes geven… . Rafe kan de speelvogel in zichzelf ook met momenten naar boven brengen, als hij niet bezig is met verkennen tenminste. Rafe is soms een grote held op sokken. In het begin reageert hij paniekerig in onbekende situaties, maar met het nodige geduld en liefde bloeit hij open tot een fantastische huiskat !

In zijn nieuwe thuis zou Rafe graag de mogelijkheid hebben om buiten in het gras te kunnen ravotten. Dit onder de vorm van een ruime, katvriendelijke koer of tuin. Rafe zoekt een thuis waar er geen andere huisdieren aanwezig zijn (noch hond, noch kat). Hij zou graag het volledige rijk voor zichzelf hebben. Het is niet geweten of Rafe geplaatst kan worden in een thuis waar er kinderen aanwezig zijn. Dit wordt getest met een bezoekje aan ons dierenasiel.

Bij interesse gelieve het aanvraagformulier adoptie in te vullen en te versturen.