Lea

Lea

Deze avonturier is Lea. Lea is een jonge tricolore kattin, geboren op 01/05/2019. Lea werd als vondeling binnengebracht nadat ze in een kraakpand werd gevonden.

Lea gaat graag op ontdekking. Buiten naar de vogeltjes kijken en de nodige geluidjes erbij maken is één van Lea’s favoriete bezighoudingen. Lea is sociaal en aanhankelijk naar mensen en komt aandacht vragen wanneer ze er behoefte aan heeft. Verrijking (krabpalen, speeltjes…) mogen zeker niet ontbreken in de nieuwe thuis van deze mooie meid !

Deze meid is niet zo tevreden met de aanwezigheid van andere huisdieren (noch hond, noch kat). Hierdoor zoekt ze een thuisje waar ze het hele huis voor haar alleen heeft ! Het is niet geweten of Lea bij kinderen geplaatst kan worden. Dit moet getest worden door een bezoekje te brengen aan ons dierenasiel. Lea is het altijd gewoon geweest om op een appartement te leven. Echter vertoont deze meid enorm veel interesse om naar buiten te gaan. Hierdoor zoekt Lea een een thuis waar ze de mogelijkheid zal hebben om vrij naar buiten te kunnen. Dit onder de vorm van een tuin.