Coda

Deze mooie jongen is Coda. Coda is een zwart-witte kater, geboren op 01/01/2021 (schatting). Hij werd in beslag genomen nadat hij samen met 18 andere katten gevonden werd in een auto.

Coda is de meeste terughoudende van de groep. Hij blijft wat op de achtergrond wachten, maar met snoepjes & speeltjes kan je hem wel overtuigen dat je best wel leuk bent. Ook Coda kan enorm genieten van knuffelmomentjes, eenmaal hij is opengebloeid. Wanneer alle andere katten slapen, ziet Coda het geschikte moment om een speelsessie te houden. Balletjes, veertjes & zeker snoepjes mogen zeker niet ontbreken in deze jongen zijn nieuwe thuis !

Coda zou graag geplaatst worden in een thuis met een andere jong sociaal soortgenootje of samen met één van zijn soortgenootjes uit zijn ren (waaronder Owen). Een rustige thuis waar hij op zijn gemak kan openbloeien tot de aanhankelijke kat die hij kan zijn, is ideaal voor deze jongen ! Het is niet geweten of Coda geplaatst kan worden in een thuis waar er kinderen aanwezig zijn. Dit wordt getest door een bezoekje te brengen aan ons dierenasiel. Coda zou graag uiteindelijk ook naar buiten kunnen. Dit onder de vorm van een katvriendelijke koer of tuin.

Opmerking: wegens tijdlange verwaarlozing van hun gezondheid, hebben deze lieverds wat last van kleine kwaaltjes zoals tandvleesontsteking en scheve tandjes. Dit bezorgt hun geen last, maar wordt wel best opgevolgd na adoptie.