Romy

Romy

Deze vurige dame is Romy. Romy is een tricolore kattin, geboren op 01/08/2018 (schatting). Ze werd samen met 7 andere katten in beslag genomen wegens ernstige verwaarlozing.

Romy is een echte tricolor die weet wat ze wil en wanneer ze het wil. Ze is sociaal naar mensen en kan ook aanhankelijk zijn naar mensen die ze kent en vertrouwt. Romy is ook een echte speelvogel. Balletjes, muisjes… niets is meer veilig in de buurt van deze meid. Echter kan ze paniekerig en negatief reageren (blazen, uithalen) in onbekende situaties of wanneer ze zich bedreigd voelt. Het is dus belangrijk dat Romy in huis de tijd en ruimte krijgt om open te bloeien, zodat ze kan tonen hoe fantastisch ze kan zijn !

Romy zou graag de enige kat thuis zijn. Zo kan ze in alle rust genieten van haar personal space. Ook van honden is deze dame geen fan. Romy wordt niet ideaal gezien om geplaatst te worden in een thuis waar er kinderen (-16) aanwezig zijn. In haar nieuwe thuis zou Romy graag de mogelijkheid hebben om uiteindelijk buiten te kunnen ravotten. Dit onder de vorm van een ruime, goed afgesloten, katvriendelijke koer of tuin.