Lilly

Deze mooie meid is Lilly. Lilly is een jonge, zwarte kattin, geboren op 20/04/2020 (schatting). Ze kwam bij ons binnen nadat haar eigenaar kwam te overlijden.

Lilly is een sociale & aanhankelijke kattin wanneer ze hier nood aan heeft. Ze komt op je schoot zitten, kopjes geven…, maar heeft soms ook nood aan wat “me-time”. Het is belangrijk om op deze momenten haar grenzen te respecteren, aangezien ze negatief kan reageren als ze geforceerd wordt (grommen, uithalen). Daarnaast vindt Lilly spelen echt fantastisch ! Balletjes achterna zitten, met de hengel spelen (en dan met de hengel rondlopen)… ze is een echte speelvogel !

In haar nieuwe thuis is het voor Lilly belangrijk dat ze de mogelijkheid zal hebben om naar buiten te kunnen. Dit onder de vorm van een goed afgesloten, katvriendelijke koer of tuin. Omwille van het negatief reageren, wordt Lilly niet ideaal gezien om geplaatst te worden bij jongere kinderen (- 12). En van andere dieren (noch hond, noch kat) is Lilly niet zo’n fan. Een thuisje waar ze alle ruimte voor haarzelf heeft, dat zou perfect zijn !