Sushi

Sushi

Sushi is geboren op 01/05/2022 (schatting). Ze werd binnengebracht in het asiel toen ze ongeveer 11 weken oud was, samen met haar broer Maki. Mamapoes was jammer genoeg wild en werd terug uitgezet. Maki & Sushi zijn zeer terughoudend naar onbekenden en onzeker in nieuwe situaties.

Sushi heeft een zeer zachtaardig karakter en is aanhankelijk naar mensen die ze god kent. Eens ze je vertrouwt doet ze niks liever dan komen knuffelen en bij je komen liggen voor gezelschap. Daarnaast speelt ze graag met een soortgenootje om haar energie op een positieve manier kwijt te raken. Maki daarentegen is zeer speels en nieuwsgierig, maar niet aanhankelijk. Hij kan genieten van een paar aaitjes maar zal meestal op een afstandje blijven. Hij wil vooral spelen, liefst met zijn zus.

Sushi zoekt een rustige thuis zonder kinderen (-16j) en/of honden. Toekomstige adoptanten zullen ook het nodige geduld moeten hebben om haar vertrouwen te winnen. Ze is actief en wordt daarom in een thuis geplaatst waar ze beperkt en veilig buiten kan spelen. Dit in de vorm van een ruime, katvriendelijke koer en/of tuin. Een terras zal voor haar niet voldoende zijn. 

Opgelet: Sushi heeft af en toe last van een verstopt traankanaal in haar linker oog. Naast sommige dagen wat tranende oogjes te hebben, ondervindt ze hier verder geen last van. 

Bij interesse gelieve het aanvraagformulier adoptie in te vullen en te versturen.