Lizzie

Deze lieve meid is Lizzie. Lizzie is een zwart-witte kattin, geboren op 01/01/2020 (schatting). Ze werd in beslag genomen nadat zij samen met 18 andere katten gevonden werd in een auto.

Net zoals haar soortgenootjes reageert Lizzie wat terughoudend in het begin. Eenmaal ze ziet dat je best wel nog oké bent, komt ze graag knuffelen, mits wat aanmoediging. Lizzie babbelt ook graag dus je zal het horen wanneer ze nood heeft aan een knuffelsessie. Momenteel vertoont ze weinig interesse in spelen, maar dit kan zeker veranderen eenmaal ze een rustige thuis heeft gevonden !

Lizzie kan geplaatst worden met één van haar soortgenootjes, maar kan ook alleen geplaatst worden. Het is niet geweten of Lizzie geplaatst kan worden bij kinderen. Dit wordt getest door een bezoekje te brengen aan ons dierenasiel. Lizzie zou graag uiteindelijk ook naar buiten kunnen. Dit onder de vorm van een katvriendelijke koer of tuin.

Opmerking: wegens tijdlange verwaarlozing van hun gezondheid, heeft Lizzie last van mondslijmvliesontsteking, tandvleesontsteking en scheve tandjes. Met cortisone is dit onder controle & leidt Lizzie een normaal kattenleven.