Kian

Kian

Deze slanke kater is Kian. Kian is een jonge, tijger-witte kater, geboren op 01/01/2022 (schatting). Hij werd binnengebracht door bezorgde mensen die hem hadden gevonden in een veld.

Kian is een echte allemansvriend & je zal hem ook horen wanneer hij nood heeft aan aandacht. Ook spelen staat op de agenda van deze jongen. Balletjes, muisjes, veren… niets in nog veilig met deze kerel ! Op verkenning en rondcrossen vindt Kian fantastisch ! Een huis met voldoende speelruimte en verrijking is een must voor deze lieve jongen. Kian speelt ook graag met water, dus leg die handdoeken maar klaar ! Ook vliegjes vangen vindt deze jongen een leuke bezighouding !

Het is niet geweten of Kian geplaatst kan worden in een thuis waar er kinderen aanwezig zijn. Dit wordt getest door een bezoekje te brengen aan ons dierenasiel. In zijn nieuwe thuis zou Kian graag de mogelijkheid hebben om naar buiten te kunnen. Dit onder de vorm van een tuin. Een terras of koer zal niet voldoende zijn voor deze energieke kerel !