Iggy

Iggy

Deze lieve jongen is Iggy. Iggy is een jonge zwarte kater, geboren op 05/09/2022 (schatting). Hij werd bij ons binnengebracht nadat hij werd gevonden tijdens een vangactie via de stad.

Iggy heeft een hele weg afgelegd, maar is opengebloeid tot een sociaal kereltje ! In het begin reageert hij terughoudend, maar eenmaal hij doorheeft dat er streeltjes te rapen vallen, kan hij enorm genieten van de aandacht (met de nodige snoepjes). Om zijn socialisatie verder positief te laten evolueren, is Iggy op zoek naar eigenaars die beschikken over voldoende ervaring met schuwe katten.

Iggy is op zoek naar een rustige, warme thuis waar geen honden en/of kinderen aanwezig zijn (personen onder 16 jaar) en zou graag naargelang van tijd de mogelijkheid hebben om vrij naar buiten te kunnen, dit in de vorm van een tuin of ruime katvriendelijke koer. Iggy zoekt soms de andere katjes op om eens samen te ravotten. Hij wordt dus enkel in een thuis geplaatst waar reeds één of meerdere jonge, sociale soortgenoten aanwezig zijn. Dit om z socialisatie op een positieve manier te bevorderen.