Nala

Nala

Deze lieve meid is Nala. Nala is een iets oudere, tricolore kattin, geboren op 01/10/2012 (schatting). Ze werd door bezorgde mensen gevonden en bij ons binnengebracht.

Ze heeft weinig vertrouwen in mensen en is op dit moment niet aanraakbaar. Ze is enkel benaderbaar door mensen die ze reeds langere tijd kent en waar ze positieve ervaringen mee heeft. Het zal dus heel wat tijd, geduld en een goede manier van aanpak vragen om Nala te laten open bloeien tot een sociale huiskat. Ze is dus op zoek naar eigenaars die beschikken over voldoende ervaring met schuwe katten en geen hoge verwachtingen stellen. Met snoepjes kan je deze meid dichter laten komen en op die momentjes kan ze ook genieten van wat aandacht, voornamelijk onder haar kinnetje !

Belangrijk: Nala werd volledig klinisch onderzocht door onze dierenarts. Omwille van haar oudere leeftijd werd er ook een bloedonderzoek en een urineonderzoek gedaan, wat volledig in orde was naar haar leeftijdsnormen toe. Nala dient op dit moment geen aangepaste voeding, noch medicatie te krijgen. Echter wordt er wel aangeraden om jaarlijks een bloed- & urineonderzoek te doen bij de dierenarts & kwalitatieve seniorvoeding te voorzien.