Narah

Narah

Narah is een zwart-witte kattin geboren op 01/01/2016 (schatting). Ze werd door bezorgde mensen gevonden en bij ons dierenasiel binnengebracht.

Narah is sociaal en aanhankelijk naar mensen toe en kan enorm genieten van aandacht wanneer ze hier zin in heeft. Deze meid gaat ook graag op verkenning en spelen kan ze als de beste. Tussendoor komt Narah wel eens om aandacht vragen, maar ze heeft een karaktertje. Als ze geen zin heeft om aandacht te krijgen, dan laat ze dit snel merken. Het is dus van belang om haar lichaamstaal te lezen en steeds op een juiste manier te reageren. Indien haar grenzen dan niet gerespecteerd worden, is de kans groot dat ze negatief zal reageren (uithalen, bijten, blazen en grommen). Omwille van haar karakter wordt Narah niet als eerste kat geplaatst.

Narah is op zoek naar een warme thuis zonder de aanwezigheid van kinderen (personen onder 18 jaar) en andere huisdieren (noch hond, noch kat). Ze is altijd gewoon geweest om naar buiten te kunnen en wordt dus ook enkel geplaatst in een thuis waar ze over de mogelijkheid beschikt om vrij naar buiten te gaan. Dit in de vorm van een tuin. Een koer of terras zal niet voldoende zijn.

Bij interesse gelieve het aanvraagformulier adoptie in te vullen en te versturen.