Yara

Deze schone verschijning is Yara, een tijger kattin geboren op 01/07/2020 (schatting). Ze werd onder een motorkap van een auto gevonden en door bezorgde mensen bij ons binnengebracht.

Yara is sociaal naar mensen toe, maar heeft er duidelijk een zwaar verleden opzitten. Welk verleden dit juist is weten we niet, maar het zorgde er voor dat ze geen vertrouwen meer had in mensen en vooral niet in aanrakingen. Ondertussen zit ze al een hele tijd in het asiel en heeft ze vertrouwen in haar bekende mensen. Van hen kan ze dan ook genieten van streeltjes en ook kopjes komt ze graag geven. Als ze hier genoeg van heeft, dan laat ze dit ook weten. Het is belangrijk dat haar gedrag geïnterpreteerd wordt en ze dan de ruimte krijgt. Yara is nog jong en bijgevolg speels en actief van aard.

In haar nieuwe thuis zoekt Yara een rustige, warme thuis waar geen andere huisdieren (noch hond, noch kat) en/of kinderen (personen jonger dan 18 jaar) aanwezig zijn. Yara is dus op zoek naar baasjes die bereid zijn om haar alle tijd te geven. Zo kan ze stap per stap openbloeien tot een fantastische huiskat. Dit met de nodige hoeveelheid geduld en liefde. Yara zou ook in de toekomst over de mogelijkheid willen beschikken om naar buiten te kunnen, dit onder de vorm van een tuin.

Bij interesse gelieve het aanvraagformulier adoptie in te vullen en te versturen.