Bodhi

Bodhi

Deze knappe kerel is Bodhi. Bodhi is een tijger-witte kater, geboren op 01/08/2019 (schatting). Hij kwam als vondeling bij ons binnen.

Bodhi kan je wat vergelijken met een dieselmotor. In het begin is hij wat terughoudend en heeft hij tijd nodig, maar eenmaal Bodhi op gang komt, is hij niet te stoppen ! Kopjes geven, rollebollen… Bodhi is een echte kampioen hierin. In onbekende situaties kan hij wat paniekerig reageren. Schuilplekjes zullen dus zeker in het begin belangrijk zijn. Voorzichtig durft Bodhi ook al eens te spelen. Een rustige thuis waar hij kan openbloeien tot een echte knuffelbeer, dat is wat Bodhi zoekt !

Bodhi werd buiten gevonden & toont ook interesse om naar buiten te gaan. Een warme thuis waar hij de mogelijkheid zal hebben om vrij naar buiten te gaan zou ideaal zijn voor deze jongen ! Dit onder de vorm van een katvriendelijke koer of tuin. Omwille van het feit dat Bodhi niet zo goed om kan met drukte, wordt hij niet ideaal gezien om bij jonge kinderen geplaatst te worden. Bodhi kan geplaatst worden met een andere kat van ongeveer dezelfde leeftijd, die het gewoon is om samen te leven met een andere kat.